MEIST

TIINA VILLAKO

Pere- ja lastefotograaf

Enamasti sätib ja juhendab

JÜRI LUHT

Portreefotograaf

Enamasti pildistab

PAUL WATSON

advertising

Highly experienced professional that is going to make amazing things for you

MATT KENNING

developer

Highly experienced professional that is going to make amazing things for you

JOIN OUR TEAM

Be part of an amazing team that lives to create and make world more beautiful

Kuigi kolmandat aastat pildistame põhikohaga koolis ja lasteaias, oleme mõlemad tegelenud aastaid stuudiofotograafiaga. Mina (Tiina) alustasin 2011. aastal Fotograatsia nimel all oma stuudioga, pildistades kõike alates beebidest kuni pulmadeni. Aja edenedes leidsin, et pere- ja lasteportreed on žanr, mis mulle kõige rohkem meeldib ja kõige paremini välja tuleb. 13 aastat kogemust on andnud hea arusaama sellest, kuidas lastega suhelda, et kõige parem on neid liigselt mitte torkida ja lasta neil olla nii, nagu nad on. Minu enda (liiga kiirelt kasvavat) kolm last on kinnistanud tõdemust, et igasugune pilt on parem kui tegemata jäetud foto, aga ka seda, et ehedad portreed sünnivad sundimatus ja lastele mõnusas atmosfääris, täpselt selliselt, nagu laps sel päeval olla otsustab. Minu suurim eesmärk on saada lapsed pildile ‘enda näoga’.
Jüri on kulutanud sadu tunde selleks, et leida parimaid valgusskeeme, mis portreteeritava kõige paremini välja joonistaks. Kui me parasjagu pole koolis, on Jüri mõnes ettevõttes ametiprofreesid pildistamas.
Koolis ja lasteaias pildistades kombineerimine stuudiost saadud kogemused koolis pildistamise eripäradega. Oleme aru saanud, et hoolimata ajalisest survest on võimalik hoida üleval head meeleolu ja ka lapsed on valmiskoostööks, kui neisse hästi suhtutakse. Tahame tõestada, et koolis pildistamine ei pea olema stressirohke sündmus, mida karta, vaid elevusttekitav iga-aastane traditsioon, mida oodata. Teeme kõik, et need iga-aastased traditsioonilised fotod oleksid sellised, mida nii lapsed kui vanemad tahaksid ümbrikust välja võtta ja jagada täpselt samasuguse uhkusega kui perega fotograafi juures tehtud pilte.

Soovid midagi täpsemalt küsida/ühendust võtta?

lisatud sinu ostukorvi. Ostukorv